Hur står det till med källkritiken Myrorna? Uppdatering

Än är inte lampan på Myorna såld. Den har under de senaste veckorna flyttats om i butiken minst tre gånger och tydligen insåg de att priset var något högt. Priset är nu sänkt till 950 kronor så passa på! Först till kvarn gäller.
 
Än har jag inte frågat om varför de satt så högt pris på lampan, tänkte göra ett försök om jag får en bra tillfälle. 
 
(Se mitt tidigare inlägg)
 
Några personer ville se bättre bilder på lampan, så håll till godo. Om ni inser något som jag missat får ni gärna höra av er! 
 
 
 
 

 
Over and out! 

Kommentarer
Postat av: Loppisulla

Den är fortfarande kvar. Jag var dit idag och nu är den flyttad längst in i lokalen där de andra lamporna är. Fortfarande kostar den 950kr.
Det är ju inte bara lampan som är för högt prissatt utan mycket annat också. Jag har frågat varför och det svar jag fick var att priserna sätts vid någon central i Norrköping.

Svar: Ja, jag såg att den fortfarande var kvar sist jag var där i förra veckan. Högst irriterande och att de alltid ska skylla på att "det är inte vi som sätter priserna"... Ungefär som "skyll inte på mig, jag är oskyldig". Dock lyfter de inte ett finger för att påpeka fel och brister uppåt i organisationen. Morr..
Anna Sandberg

2014-06-24 @ 17:59:20
Postat av: Anonym

När jag var in på Myrorna förra veckan såg jag, till min förvåning, att lampan var såld, men för 500kr!

Svar: Ja! Jag hann se den i veckan med 500 kr på den. Helt galet att någon köpte den för det. Vi får väl se om vi kan se den på tradera snart då...
Anna Sandberg

2014-09-14 @ 19:51:37
Postat av: Anonym

:)

2014-09-18 @ 21:10:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0