Som en havsbris

Som en havsbris kom den fina vasen äntligen hem. Nu saknar jag bara en del i serien och det är det mindre fatet. Det känns som att det kan dyka upp för en Selma/Astrid på någon av sommarens alla bakluckeloppisar som väntar. 

Bris av Ingrid Atterberg för Upsala Ekeby. Den vänstra vasen är den som kust flyttat in. Eftersom jag var tålmodig och kunde vänta lite med att köpa så fick jag vasen hyfsat billigt. Ibland lönar det sig att inte köpa första vasen som dyker upp. 

Over and out! 


Det är detaljerna som gör det!

Alla mina små skrymslen och vrår. Fyllda med keramik och roliga prylar... 


Det är detaljerna som gör det! 

Världens största bakluckeloppis

På lördag (och söndag) smäller det. Världens största bakluckeloppis! Det är det man satsar på, att slå världsrekord på lördag på Solvalla. 

Jag ska dit och sälja tillsammans med retrobloggnätverket och vi blir närmare 10 bloggare/instagrammare som kommer att rada upp oss tillsammans. 

Kom dit och heja på oss! Fynda hos oss och hos alla andra säljare! Eller kanske sälj själv? 11-15 är det öppet. Välkommen! 

Mer info hittar du enkelt genom att googla "loppis Solvalla". 


Uppdatering: Enligt ett TV-inslag som visades på kvällen i TV4 så slogs världsrekord i bakluckeloppis. 1024 bilar fanns på plast vars ägare krängde grejer. 

RSS 2.0