På loppisfronten, inte ett nytt

Men väl en drös gamla prylar. För någon vecka sedan gjorde jag och morsan en del fynd på Läkarmissionen, där en annars brukar komma ut ganska tomhänt. Utöver en hel drös med snedslåband (kantband att sy på sina slöjdalster) så fyndade jag två vaser från UE för bara 25 kronor styck! Morsan hittade också några fina vaser, bland annat en från Rörstrand. 

(null)


Jätteloppis på ABB Arena 22/4

Nu på söndag den 22 april är det äntligen dags för jätteloppis på ABB Arena i Västerås. Jag och mamma kommer att ha ett dubbelt bord och @retropellan står bredvid oss. Vi kommer att sälja både retro och nya saker, mest keramik, glas och porslin men även lite annat smått och gott. 
 
Vårt bord kommer vara i raden närmast  läktaren vid Entré C, vi har platsen näst längst ut på raden. Öppet mellan 10 och 15 men det brukar gå att smita in lite tidigare om man vågar... 

Tidigare år har det varit fri entré och jag tror att det är det även i år. Massor av säljare (tror drygt 400 st) så det borde vara fyndchans! Om ni kommer förbi får ni gärna heja på oss! 

Vi ses!

(null)RSS 2.0