Inuti en valp

Äntligen fungerar min valp som den ska. Efter besiktning så blev det åter något som strulade. Förhoppningen är att bytet av bränslefilter gjorde susen så att inte hela tanken behöver plockas ner och rengöras. 
 
Efter mitt förra inlägg så fick jag en förfrågan om hur insidan ser ut. Så här kommer några bilder. Kanske inte de poppigaste och fräckaste retro-tygerna men det funkar ändå. 
 
 
 
 
   
   


Och för er som glömt hur utsidan ser ut kommer också en bild. 
 

Och det händer att jag kör den ibland. 
 
Over and out! 

Kommentarer
Postat av: precis en sån

WOW! Så vansinnigt läcker!

Svar: Ja, visst är den! Tänkte faktiskt se till att använda den lite nu. Får se vilka turar det kan bli med den.
Anna Sandberg

2014-07-29 @ 10:11:04
URL: http://precisensan.com/blogg/
Postat av: Erica / Mangania

Hummmm... Kan det bli en Loppomobil 4.1 av den? Får man köra den på vanlig landsväg eller är det ett skogsmonster? Sörplar den massa bensin/diesel? Kan man bygga om den till husbil så man kan göra låååååga loppisturer????

Svar: Typ ja Mangania. Det kan nog bli loppomobil av den. Den går typ max 80 så det kan ta lite tid. Dock passar den även bra på grusväg. Den sörplar en del bensin. Och en säng får man till där bak om bygger om den.
Anna Sandberg

Postat av: morsan

Inga klagomål på "plymåerna", tack. Det gick väl an att sy dom, men att sen dra på dom på dom formskurna skummgummimadrasserna, det var rena brottningsmatchen. Ni får väl ha retromönster på påslakanen eller sovsäckarna, om ni ska sova där.

Svar: Haha, det var inga klagomål. De ju fina ju! Men man kan ju pimpa med lite retrokuddar eller något. Gardiner behövs nog om man ska sova där med! :)
Anna Sandberg

2014-07-30 @ 08:39:16
Postat av: Flak

Klart det kan bli coolaste loppomobilen och tänk på det faktum att ni tar er fram till vilken loppis som helst..var som helst.
Sova i valp? jajemen en madrass eller hängmatta...och sovsäckar så gick det utmärkt på sommarresan till Mantorp -94.

Svar: Det blir helt klart en perfekt loppomobil. Den justeras enkelt där i bakänden med hjälp av två SJ-bord så det blir en dubbelsäng av sofforna.
Anna Sandberg

2014-07-30 @ 19:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0