Äggäggäggägg

En långhelg som kändes väldigt kort.
 
Den började intensivt med planeringsdag för KomIn-gruppen för Dalacamp 8, eller SpaceCamp. Kommuniktion och information avhandlades i fyra-fem timmar. Det skrattades och fikades en hel del med. En mycket trevlig men intensiv planering.
 
Efter en kort vila var det dags att fara iväg igen. Denna gången åkte jag med hjärtat till Mariestad för att hälsa på hans familj för lite påskfirande. Där målades det ägg och kollades på söta kattungar.
 
 
Funderade på att ta hem denna lilla söting...
 
Hos "svärföräldrarna" fanns lite nytt framplockat för påsken. Bland annat detta läckta ägg av Sylvia Leuchovius för Rörstrand.
 
Där finns också Marianne Westmans fina ägghöna, även den från Rörstrand.
 
Under helgen blev det lunch i det fria, vid Hjälmare kanal. Det blåste lite kallt men det var äbdå en mysig stund i solen.
 
 
På måndagen fick mor min besök och vi käkade lite påskmat även hos henne. Även en promenad på Vallby friluftsmuseum. Den första glassen på solig trapp för året inmundigades, förhoppningsvis inte den sista. Fint.
 
 
Resten av dagen ägnades åt att riva tapet och slaffsa betong i sovrummet. 
 
Over and out!

 
 
 

Kommentarer
Postat av: khina

Vilken härlig Påsk ni haft! Själv har jag varit däckad i flunsan from. långfredag. Man e ju solidarisk me arb,givaren....

Svar: Fy, det lät inte så roligt! Jag behövde verkligen de här dagarna. Önskar dock att de hade varit dubbelt så många...
Anna Sandberg

2013-04-04 @ 20:33:40
URL: http://gamlakonsum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0