Lite matt

Lite matt just nu, två dagar med illamående och huvudvärk. Helgen dessförinnan var intensiv med lite loppande men mest fixande i lägenheten. Förstår inte att man aldrig hinner med det man tänkt att man ska hinna.
 
Nu är sovrummet nästan tömt i alla fall. Lite bröte ligger det kvar men det är ganska enkelt fixat. Det som gäller nu är att vardagsrummet fungerar som både sovrum och vardagsrum. Inte en ultimat lösning men vad gör man inte. Sovrummets illgula tapeter från 90-talet MÅSTE bort!
 
Uppe på det kommer alla vardagsgöromål. Tvätta, städa, diska, damma. Man hinner inte med det roliga. Bloggen blir lidande. Ni vet jag att jag så gärna vill blogga. Det får nog stå tillbaka lite nu en period framöver. Som en av mina vänner säger så får man ta sig tid för det man tycker är roligt, typ schemalagd roligttid :P
 
Lite nytt har det blivit i alla fall. Både på auktion och loppis.
 
Denna trio fogas till de andra delarna i samma serie. Britt-Louise Sundell för Gustavsberg. Detta är också lite av en ofrivillig samling för min del. Men, den växer, på två sätt. Det blir fler delar och jag gillar designen mer och mer. 
 
Negrofatet ropades in på bonnautktion. Finfint! Ganska billigt blev det, 225 kr.
 
l
En bestickuppsättning Capri från NilsJohan shoppades på Läkarmissionen. Prislappar på ALLA bestick, 42 st, vissa hade till och med två prislappar. Detta trots att besticken låg buntade, alla knivar för sig, alla gafflar, alla skedar... ja, nu fattar. Så det blev ett himla pillande för att få bort alla prislappar. Vad besticken kostade? 1 krona styck.
 
Läkarmissionen har pippi på att sätta dubbla prislappar. Jag tror att de gör det för att folk inte ska pilla bort prislapparna. Finns det inga prislappar så säljer de inte föremålet. Jag kan förstå att de gör så för dyrare föremål, allt från 50 kronor och uppåt. Men på allt? Suck. Det känns som om prislapparna kostar med än själva varan.
 
Denna vas köptes in för hela 6 kronor. Den är omärkt sånär som på en 6a godset undertill. Någon som vet?
 
Vad är detta? Ingaan aning. jag vet inte vem som ligger bakom, jag vet inte vad den används till. Det enda jag vet är att den är gjord i Sverige, eftersom det står det på. Någon som vet? 12 kronor betalade jag.
 
Hattasken ropades in på bonnauktion för blott 100 kronor. Ber om ursäkt för den kassa bilden. Skicket är gott förutom att handtaget gått sönder. Extra glad blev jag när jag fick hem hattasken och öppnade den.
 
k
Insidan var klädd i ett fint 60-talstyg. Troligtvis en efterhandskonstuktion men tufft ändå! Jag ska använda hattasken för förvaring av sjalar, mössor och vantar i hallen. 
 
Over and out!

 

Kommentarer
Postat av: Lybtar

Nä, ibland hinner man bara inte. Men så får det också lov att vara.
Så skönt att se att det finns andra ofrivilliga samlare där ute. Hur lyckas vi med det? :)

Svar: Ja, du, det är en väldigt bra fråga. Förstår inte att man bara inte kan låta bli att handla...
Anna Sandberg

2012-09-19 @ 20:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0