Retrobloggarnas julkalender - Lucka 1

Idag öppnas första luckan i retrobloggarnas julkalender. The Retroblog Network kommer att öppna luckor i sina bloggar. Varje dag fram till och med julafton kommer ni att kunna besöka en (eller två) retrobloggar där det kommer att öppnas luckor. Vi är närmate 30 bloggare som enats om att dela på en bloggadvenstskalender.
 
Bloggaren Emma med bloggen Tant Emmas bravader är initiativtagare till årets kalender och hon inleder julkalendern tillsammans med Jenny med bloggen La momes Old fashioned.
 
Emma med bloggen Tant Emmas bravader bloggar mycket om sina loppisraider och alla fina fynd som hamnar hemma i hyllorna. Ett ganska färskt intresse är de små figurerna i Papiér-maché formgivna av Laudris Lönnborg, små fåglar, grodor, gummor, gubbar och ugglor. När hon inte dräller på loppis så lyfter hon tyngder och klappar katten Bosse.... Ja, inte samtidigt då kanske....
 
Lucka nummer 1
Tant Emmas Bravader
 
Jenny med bloggen La momes Old fashioned bloggar om ditt och datt i retrosvängen. På hennes blogg får man ta del av hennes vackra hem där läckra möbler, snygga tavlor, fina vaser och roliga detaljer blandas. Man anar sig till en härlig balans i färg form och ton när man kikar in på hennes blogg. Även det en lya man vill besöka IRL.
 
Lucka nummer 1
La momes Old fashioned
 
Som om detta inte vore nog, Caroline som har bloggen Fina fyndet har också en adventskalender. I den visar hon upp 24 av det oändliga antalet koppar och servisdekorer som finns. En koppsamling med rang.
 
Det kommer att bli en inspirerande, läcker och kreativ retroadvent!
God Retrojul! Du vet väl att årets julklapp är återvunnen?!

Over and out!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0