Ett HELT Corso

Äntligen, efter mina krossade corso-drömmar händer det plötsligt. Ett HELT Corso-fat anländer. Men jag fick hjärtat i halsgropen när jag såg paketet:


En tunn, tunn chokladask. Jag trodde att det var kört. Säljarn hade dock haft tur, trots att det inte var så välpackat var fatet helt.

Ett ganska ovaligt fat. Det har inte dekoren med de färgade rutorna, utan detta har bara det vita grafiska mönstret. Me like!


Märkt med 2227, precis som de andra faten i denna storleken.

Det kan vara en testproduktion, man blandade och gjorde lite olika mönster som man kände för. Lekte sig fram till sen slutgiltiga seriens utformning.

Att det är Upsala Ekeby och Ingrid Atterberg visste ni redan antar jag...
Nu är det inte så många delar kvar innan samlingen är komplett. Men jag söker fortfarande med ljus och lykta efter några delar.

Jag har nyligen fått hem ett större fat också, det har jag inte hunnit fota. Den säljaren hade packat förut kan man lugnt säga! Kanonfint med skumgummi och grejer. När jag fått fram alla mina corso efter flyttjobbadet så lovar jag att ni ska få se en ny samlad bild på alla delarna så kan ni hjälpa mig att spana efter det som fattas!

Over and out!
Kommentarer
Postat av: Angeliqa

Det är ju helt otroligt att så många säljare inte packar ordentligt!

2012-05-16 @ 10:08:35
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: Kix

Jeeezuz!

Vad tänker en del med? Det som fanns i kartongen innan den återanvändes?

2012-05-16 @ 10:38:35
Postat av: Jessica

Det låter som du fått en överdos av dåliga packare. Jag har "peppar peppar", inte råkat ut för någon sådan än. Det skulle kännas riktigt surt att få hem trasiga delar.

Corso är förresten en riktigt fin serie tycker jag också. Har inget men gillar.

2012-05-16 @ 12:03:26
URL: http://retrolyckan.blogg.se/
Postat av: Linda

Härligt att det kom fram som det skulle, även om packningen lämnade en del i övrigt att önska... Och jättesnyggt fat! Jag gillar det nästan mer utan de färgade rutorna.

2012-05-21 @ 13:30:18
URL: http://porslinan.blogspot.com
Postat av: DeBeer/Manganiatokan

Grattis! Hoppas att de saknade delarna snart dyker upp :-) Om du kan visa vad du söker så hjälper jag gärna till och spanar!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0