Hemma bäst

Äntligen hemma igen. Visst är det skönt att vara bortrest men det är galet skönt att vara hemma igen. På Teneriffa var varmt och soligt nästan hela tiden. Vi har sett nästan hela ön från alla möjliga vinklar. Vi besökte Teide som är spaniens högsta berg med sina 3718 (?)meter över havet.Eller berg och berg... det är egentligen världens tredje största aktiva vulkan. Tack och lova just nu vilande...

Lite vinterkänsla fick man ändå eftersom det var snö på toppen av Teide. Vi fick dock bara beskåda den på avstånd. Linbanan var stängd på grund av is och snö. Gott om juldekorationer fanns det överallt. Den ena fulare och mer glittrig än den andra.

Vi hyrde bil i tre dagar och tog en tur till några sköna små byar. Inte en lugn stund hade vi på semestern. Ha. Ligga på stranden och sola... inte så vi får myror i brallan på en gång.

Innan hemresan hann vi också med en tur till ön La Gommera som är grannö till Teneriffa. Det spöregnade en stund på ditresan med färjan, tack och lov så klarnade det upp lite. Uppehåll fick vi ända tills vi satt på färjan igen. Då kom ytterligare lite regn.

Vi käkade en del gott på resan också. Höjdpunkten blev middag på en tapasbar/restaurang. Flera rätter och sagolikt god sangria.

Tänkte göra ett till inlägg sedan där ni ska få se lite kanarie-foton.

Och kom ihåg: Alla fåglar på kanarieöarna är kanariefåglar.

Over and out!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Härligt härligt! Snart drar jag till Egypten. För oss blir det nog mest sol och bad och drinkar. samt en dagstur till konungarnas dal!

2010-12-20 @ 14:29:26
URL: http://rebeccalinder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0